werk melden, de oeuvrecatalogus en schenkingen

Voor de oeuvrecatalogus, gepubliceerd in 2018, is uitgebreid onderzoek verricht. Dankzij de vele meldingen, ook via deze pagina, is er nu een gedetailleerd beeld van het werk van Harry van Kruiningen. Toch is deze oeuvrecatalogus, met 959 objectbeschrijvingen, niet volledig. Er komen nog steeds nieuwe werken aan het licht. In de linkerkolom van deze pagina staan de nieuw gevonden werken met afbeelding en beschrijving. Wanneer het een schenking aan de stichting betreft staat dit vermeld. 

Er staan ook werken bij waarvan een goede foto, afmetingen, techniek of locatie nog ontbreken.

  

Mocht u weten waar een werk zich bevindt of heeft u zelf een werk in bezit, dan verneemt de stichting dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De oeuvrecatalogus is geschreven en samengesteld door Annemieke Jurgens, met bijdragen van Martijn Breuning, Rudolf Dekker, Jos van Dijk, Uka Dijkstra, Albertine Ellis-Adam, Maarten Frankenhuis, Klaartje Groot, Els Kloek, Fransje Kuyvenhoven, Selma Leydesdorff, Machteld Löwensteyn, Henk Nellen, Olivier Nieuwenhuyse, Tom Rooduijn, Marijn Schapelhouman, Robert Scheller, Dorien Tamis, Lieske Tibbe, Wouter Welling, Claartje Wesselink en Wanda Zevenboom. 

 

De oeuvrecatalogus kwam tot stand met financiële bijdragen van de Stichting Harry van Kruiningen, Gifted Art, Voordekunst, Gravin van Bylandt Stichting en InfoManagement.