Rondleidingen 'Leven en Willekeur in Amsterdam' op 30 en 31 juli, 28 en 30 augustus

Tijdens de tentoonstelling ‘Leven en willekeur in Amsterdam’ kunt u gratis deelnemen aan een rondleiding langs de tentoonstelling. De rondleidingen vinden plaats in de publieke ruimte van de Rechtbank Amsterdam. 

U wordt – na aanmelding  – verwacht om 14 uur in de koffiehoek van de Rechtbank op de eerste etage. Martijn Breuning (voorzitter) of een van de andere bestuursleden van de Stichting Harry van Kruiningen,  geven daarna bij de vitrines op de tweede etage een toelichting op de tentoonstelling en de werkwijze van Harry van Kruiningen. Vervolgens kunt u de tentoonstelling bezichtigen op de tweede en derde etage. De Rechtbank sluit om 17 uur.

AanmeldenDe rondleidingen zijn gratis. U dient zich wel aan te melden, dat kan hierUw aanmelding is definitief als u van de Stichting Harry van Kruiningen een bevestiging heeft ontvangen. De maximale grootte van de groep is 15 personen. Bij minder dan drie aanmeldingen wordt de rondleiding geannuleerd. Wanneer de groep te groot is vervallen de laatste aanmeldingen. Geef daarom ook een tweede keus datum op voor de bevestiging. 

Het theatrum artificiosum in de kalverstraat, 1970
Ets-aquatint op papier
41,8 x 33 cm
(Leven en Willekeur; nr. 2 van 33)
Het theatrum artificiosum in de kalverstraat, 1970 Ets-aquatint op papier 41,8 x 33 cm (Leven en Willekeur; nr. 2 van 33)

Bij binnenkomst in de Rechtbank moet u zich melden bij de receptie. Vervolgens gaat u door een detectiepoort, zoals bij een vliegveld. Daarna kunt u de lift of de roltrap nemen naar de eerste etage.

U kunt de tentoonstelling tot 27 september 2024 ook op eigen gelegenheid bezoeken. U hoeft zich daarvoor niet aan te melden. 

De tentoonstelling is gratis en werd mede mogelijk gemaakt door 

logo cultuurfonds paars
logo gifted art

En onze sympathisanten en donateurs.